L’Ajuntament de Montblanc ha fet millores a la font del Baluard o del Raval. Es tracta d’una de les fonts més antigues de la població construïda l’any 1832. Aquesta font recollida les aigües des de l’aqüeducte de les Arcades provinent de la Pasquala, per tal de poder garantir aigua en bon estat per als montblanquins i montblanquines.

Malgrat modificar la seva ubicació, sempre ha estat emplaçada a les proximitats del Baluard i del Raval de Santa Anna. La font ha estat netejada, arranjada i pintada per tal de recuperar la seva esplendor.

En els propers dies es començarà la millora de la Font de la Fruita, una altra de les fonts emblemàtiques de la vila situada al carrer Riber. El taller de ceràmic ‘El Bé Negre’ de Montblanc està realitzant un nou enrajolat que millorarà, substancialment, tot aquest espai.