L’empresa d’aventures espluguina Drac Actiu ha iniciat aquest mes de novembre la tornada al seu local històricament conegut i que va quedar malmès per la riuada de l’octubre de l’any passat. Ho fan després d’un any situats a l’Avinguda Catalunya número 74A, on la família Bosch els hi havia prestat el local de forma gratuïta.

Ara, l’empresa inicia un lent restabliment al seu local situat a la Partida del Gort, on, segons l’equip de Drac Actiu, encara queden moltes coses per fer, ja que l’interior encara no està habilitat per atendre al públic, però es recuperarà la normalitat a poc a poc. El soci fundador de l’empresa d’aventures, Gonzalo Gil, assegura que s’avançarà a mesura que hi hagi fons disponibles i que no tenen la intenció d’endeutar-se per recuperar el local.

ÀUDIO: El soci fundador de Drac Actiu, Gonzalo Gil, explica com es realitzara la reforma

D’aquesta manera, Drac Actiu torna al seu emplaçament històric amb la intenció de no haver-lo de tornar a abandonar i recuperar, de manera progressiva, tota la vida i activitats que allà es realitzaven així com una certa normalitat al voltant del riu.