El Departament de Presidència de la Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet una subvenció directa per import de prop de 300.000 euros per cobrir despeses derivades de la riuada del 22 i 23 d’octubre de 2019.

La xifra permetrà executar una sèrie d’accions subvencionables entre les quals hi ha la intervenció en la zona del Gorg, l’afectació del pont de la Palanca, l’arranjament de camins o l’adequació de l’exterior del pavelló municipal, entre altres.

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet també tindrà un ajut de 50.000 euros que es va sol·licitar a la Diputació de Tarragona.

Imatge del pont de Vimbodí i Poblet amb Riudabella (imatge: Pep Potau)

Per part de la Diputació de Tarragona al febrer ja van començar a treballar amb diverses actuacions urgents. En destaquen les obres d’arranjament del pont de la carretera que connecta Riudabella amb la carretera de Prades. Altres tasques que ja es van finalitzar són la restitució i arranjament de resclosa i zona de recollida d’aigua del poble, ubicada al barranc del Titllar.