L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha optat enguany per llogar part dels llums de Nadal després que molts dels motius propis de l’Ajuntament no funcionessin o es trobessin en mal estat. Segons l’Ajuntament és una prova pilot que ha de servir per saber si en el futur s’elegeix aquest sistema.

Si l’any passat, es van arreglar part dels llums de Nadal on es van destinar més de 8.000 euros, enguany el procés ha estat diferent i a més d’invertir en condicionar els llums de Nadal propis de l’Ajuntament s’ha optat pel lloguer d’aquests a una empresa.

ÀUDIO: Xavier Rossell, regidor de Serveis Municipals de l’Espluga, explica aquest canvi

La Urbanització Carreras, el carrer Torres Jordi, el Carrer Major, el Carrer Nou, el Passeig Canyelles i la façana de l’Ajuntament estrenaran la il·luminació de Nadal en un any en què, de moment, no es coneix com i quan serà l’encesa.