Aquesta setmana s‘ha iniciat el programa 30Plus destinat a treballadors majors de 30 anys en situació d’atur. A conseqüència de la situació actual, Concactiva ha augmentat l’oferta per posar en contacte més empreses i treballadors.

De la mateixa manera, les dificultats del teixit empresarial, sobretot de la micro, petita i mitjana empresa, seran tractades en aquest programa que beneficia tants als treballadors, creant nous llocs de feina i facilitant la inserció, com a les empreses, amb subvencions mensuals per a la contractació d’aquests treballadors.

En aquest sentit, les empreses que contractin treballadors dins d’aquest programa rebran una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya de 1.050 euros mensuals per treballador. Els contractes han de ser mínim de 6 mesos i són subvencionables fins als 9 mesos de contracte.

Pel que fa a les persones que poden optar per aquesta ajuda, és necessari estar en situació d’atur, tenir més de 30 anys i inscriure’s a la Borsa de Treball de Concativa o deixar un currículum a l’entitat. En el cas de les empreses interessades cal trucar a l’entitat per rebre tota la informació pertinent.