Imatge: startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

La setmana passada l’Ajuntament, conjuntament amb la Cambra de Comerç de Reus, va organitzar un taller de suport al comerç minorista per donar suport a comerciants, serveis i petites empreses del municipi amb consells per millorar les vendes. Van participar un total de 14 persones.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar les compres de proximitat, incentivar els comerciants i els consumidors i aconseguir la fidelització dels clients. Per aconseguir-ho s’ha apostat per la digitalització de les botigues com un dels punts forts per adaptar-se i comunicar-se amb els clients en la situació actual.

El taller es va realitzar el passat 17 de novembre i aquest dilluns 23 de novembre es farà una segona sessió sota el nom ‘Com transmetre una imatge que aporti valor al negoci’. Es durà a terme a la sala d’actes del Castell dels Comtes amb totes les mesures de prevenció requerides.