L’Oficina Jove de la comarca prepara la dissetena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà que es realitzarà, a diferència d’anys anteriors, a l’espai adaptat per exposicions del Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

La mostra anirà a càrrec de la Laia Roca Trullols, qui ha estat l’encarregada de realitzar les il·lustracions al llibre de Relats Confinats que es va realitzar a tota la comarca durant el confinament i que veurà la llum d’aquí a uns mesos.

Pel que fa al dia de la seva inauguració, encara no s’han concretat dades a l’espera de l’evolució de la situació actual. Sí que es preveu que l’Associació literària l’Escarritx de Montblanc participi en la lectura d’un relat confinat el qual la Laia Roca ha il·lustrat i que es podrà veure a l’exposició. 

La Mostra d’Art Jove obrirà al públic a partir del divendres 27 de novembre i fins al 13 de desembre romandrà oberta. Aquest any i com a novetat s’han programat unes visites amb l’artista, els dies 5, 12 i 13 de desembre, tot i que en funció de les restriccions de mobilitat també es podran programar entre setmana. Les inscripcions a aquesta activitat es faran a través d’aquest enllaç.