El municipi celebra anualment una Fira Agrícola i Industrial coincidint amb la festivitat de la Immaculada, 8 de desembre, i que es converteix en punt d’atracció de visitant i veïns que aprofiten el pont per iniciar les compres nadalenques i participar en les activitats que es realitzen. Una imatge que aquest any no es podrà veure a causa de les restriccions sanitàries.

Actualment, i com a mesura de precaució, el consistori ha decidit cancel·lar l’acte per ajudar a aturar la pandèmia després d’estudiar els pros i contres d’aquesta anul·lació. Des del consistori consideren que, conforme a les recomanacions del govern català, cal extremar la prudència i suspendre la fira.

D’aquesta manera queda anul·lada una activitat tradicional de Sarral on una seixantena de parades comercialitzen productes de tota mena com vins, maquinària agrícola, joguines, artesania local i productes agroalimentaris. Tampoc es faran activitats com el tradicional esmorzar del firaire, visites al celler, els tallers d’alabastre o l’encesa d’il·luminació nadalenca, entra d’altres.