El Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili ha programat pel proper 28 de novembre una jornada de portes obertes als Molins de la Vila de Montblanc que estan formats per dos antics molins fariners situats a la confluència dels rius Francolí i Anguera.

Els edificis van ser recuperats a mitjans dels anys 80 pel Museu-Arxiu de Montblanc i Comarcal i actualment s’han condicionat per convertir-se en museus monogràfics. En aquesta visita es pot veure l’evolució dels molins fariners des de la prehistòria fins a l’actualitat i hi destaca el Molí de la Volta, datat al segle XIV com un dels més grans de Catalunya amb quatre moles.

Per poder participar en la visita és necessari inscriure-s’hi prèviament a través del correu info@mccb.cat o al telèfon 977860349. Es realitzaran torns de visites cada hora des de les 10 del matí fins a les 4 de la tarda. Cal destacar que les places són limitades.