Intèrprets: Òscar Palau, Xavier Rosell, Jordi Torre, Francesc Sánchez, Josep Maria Tost i Joan Cartanyà.

Aquest diumenge a l’Ajuntament a Casa ha estat el torn del debat monogràfic sobre la gestió dels residus, amb els representants dels grups municipals de Som Espluga, Junts per l’Espluga i Nova Espluga. També hi participen el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, i el president del Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà, Joan Cartanyà.

Parlem dels avantatges i inconvenients de la implantació de la recollida porta a porta, de les alternatives de futur, del projecte d’ampliació del centre de tractament de residus de la Conca, situat a l’Espluga, o dels 30 anys que ara ha fet que es va retirar el pla de residus industrials, que va marcar tot un abans i un després a la comarca.