L’Ajuntament de Sarral ha rebut aquesta setmana una donació de 26 lots amb productes per prevenir i millorar la seguretat davant del coronavirus. Cada paquet conté una capsa de 50 mascaretes quirúrgiques, una ampolla d’hidrogel de 500 ml, un paquet de 30 esponges i un paquet de 8 guants amb antisèptic.

La donació la realitzada l’empresa CV Médica SL, nascuda a Sarral l’any 1991 i que actualment és referent en el sector sanitari, fabricant protectors, productes de subjecció, esponges i raspalls pre-quirúrgics, entre d’altres.

La donació la lliurada el gerent de CV Médica, Josep Àngel Ramia, a l’alcalde de Sarral, Jaume Fornés, qui ha agraït el gest i ha explicat que els lots es repartiran als treballadors municipals i als de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en reconeixement a la seva tasca.