Imatge d’arxiu del Club de Lectura

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola va acollir ahir dimecres un nou club de lectura d’adults, però, en aquest cas, va ser la primera vegada que es realitzava online, un format que tot i els problemes inicials, va rebre molt bones crítiques per part dels participants.

ÀUDIO: La bibliotecària de la Biblioteca Municipal, Núria Estadella, parla d’aquesta primera conferència telemàtica

La conferència va anar a càrrec d’Anna Casas Valls, del Museu de l’Anxova i de la Sal – L’Alfolí de la Sal, per parlar sobre l’obra ‘Solitud’ de Catalina Albert, coneguda pel seu pseudònim Víctor Català. Un cop finalitzat, els lectors van poder obrir un torn de preguntes sobre l’autora i la seva obra.

Aquest club de lectura estava inclòs dins del projecte ‘Els clàssics catalans a les biblioteques’ en el qual hi participaven sis centres del camp de Tarragona, entre elles la Biblioteca Municipal de l’Espluga, per tractar a fons un clàssic de la literatura catalana.