Una nova campanya apostant específicament pel turisme familiar és la nova proposta de La Ruta del Cister que vol transmetre que, en el moment actual, aquesta ruta es converteix en ideal per compartir moments en família, sense aglomeracions i amb una oferta diversa que permetrà descobrir els diferents recursos turístics que ofereixen els 65 municipis que la integren.

ÀUDIO: La Responsable de Turisme del Consell Comarcal, Mireia Bonet, explica aquesta nova proposta

Per aconseguir atreure a més infants, s’ha creat el primer quadern de viatge infantil de La Ruta del Cister amb la intenció de disposar d’un material lúdic per despertar la curiositat infantil. D’aquesta manera el quadern es converteix en un record de la visita al territori Cister.

ÀUDIO: Mireia Bonet parla sobre el nou quadern infantil de la Ruta del Cister

Aquesta nova aposta permetrà als infants planificar, bolcar dades i recorreguts, així com dibuixar i escriure la seva experiència per la ruta. A més, el quadern està pensat per utilitzar-lo com agenda per planificar amb temps la visita als diferents elements que conformen La Ruta del Cister. Una eina que, des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, creuen que serà d’utilitat en un moment com l’actual.

La campanya també incorporarà l’edició de diferents micro-vídeos per a xarxes socials, campanyes específiques a mitjans de comunicació; així com també poder posar el material a disposició d’aquelles escoles que desitgin treballar-ho a les seves aules.