Fa unes setmanes les Piles anunciava que obria les inscripcions per les parades del mercat de Santa Llúcia que s’havia de celebrar el 13 de desembre. Ara, a conseqüència de la situació actual, el mercat ha quedat anul·lat.

La decisió ha estat presa per l’Ajuntament i l’organització després de veure que amb la prorrogació, de moment sense data de finalització, de les restriccions sanitàries que afecten tant al toc de queda com al tancament municipal de cap de setmana, no era viable mantenir les activitats programades.

Des del consistori no descarten, segons la situació, poder dur a terme alguna activitat alternativa, però aquest any, les Piles no omplirà els seus carrers amb més de 50 parades amb motius nadalencs. Tampoc s’ha concretat encara si es mantindrà el tradicional acte dedicat a la Marató de TV3.