El grup musical Buhos estrenarà el seu darrer disc aquest desembre a l’Espluga de Francolí. Ho farà amb un espectacle de teatre musical sota la direcció d’Albert Pla. Després de no poder començar la gira concert per les places dels pobles del país, el grup ha decidit encarar aquest camí, segons va avançar el grup en una entrevista a TV3.

De moment no han transcendit més detalls de l’estrena del nou disc, el que si se sap és que serà en un format de teatre amb el públic assegut i amb totes les mesures de seguretat. Durant els pròxims dies s’aniran explicant els detalls i la venda d’entrades.

Buhos ha presentat el nou disc El dia de la victòria (Música Global, 2020) aquest 6 de novembre, un àlbum que confirma l’ascens i consolidació del projecte convertint-los en grup de referència que visiten les places i festivals dels Països Catalans.

L’útlima vegada que Buhos va tocar a l’Espluga de Francolí va ser el 20 de desembre pel concert solidari de la Riuada Solidària que va servir per donar suport i recaptar diners per als damnificats de riuada del 22 d’octubre del 2019.