L’agrupació de mares i pares del Casalet Kids i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, han acordat posposar l’inici del cicle d’espectacles infantils a causa de les restriccions en l’àmbit de la cultura i de caràcter general davant la Covid-19. Un cicle que havien programat conjuntament aquests darrers mesos, adaptant-lo a la situació actual, programant cinc espectacles de novembre de 2020 a març de 2021.

Una de les variacions importants d’aquest cicle és el canvi d’espai escènic, que aquest any es trasllada al Teatre del Casal. Un equipament municipal de major capacitat  adaptat a les mesures de distanciament, protocols de seguretat i que permetia acollir de manera segura al públic assistent.

La 8a temporada havia de començar al novembre, però l’organització ha posposat l’inici d’aquest cicle, si la situació ho permet, al desembre d’aquest any dins dels actes de Nadal de l’Espluga de Francolí.

La regidoria de cultura ha treballat per adaptar els espais escènics del municipi a les noves mesures. Desenvolupant un mapa complet de les localitats del teatre, senyalització dels espais i reduint l’aforament al cinquanta per cent de la seva capacitat, preservant així les distàncies entre localitats agrupades en grups de dues unitats, i preparades per agrupar-les també en nuclis familiars, en el cas del cicle d’espectacles infantils. L’equipament actualment compta amb un protocol i senyalística d’accés i sortida dels espectacles.

Així doncs, en aquest sentit s’havia treballat per iniciar una programació, de format més reduït però que volia preservar el dinamisme social i cultural de la població, un espai de cultura segura, un espai on els més petits poguessin gaudir d’espectacles de qualitat durant la temporada de tardor-hivern.