Tots els elements de La Ruta del Cister, museus, visites guiades, espais i activitats culturals, han acordat ampliar la validesa dels descomptes del Talonari Cultural 2020 durant tot l’any 2021, fins als 31 de desembre de l’any vinent, a causa dels problemes que ha pogut ocasionar la Covid-19 per realitzar aquestes visites amb normalitat.

El Talonari Cultural de La Ruta del Cister 2020 ofereix 35 vals de descompte 2×1 o visita gratuïta per descobrir el territori Cister a través de visites guiades, visites lliures o autodidàctiques i activitats. És una eina per donar a conèixer el ric patrimoni de les comarques de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell més enllà dels monestirs cistercencs.

És el tercer any que s’edita aquest talonari que permet estalviar prop de 150 euros per parella en la visita dels 35 espais participants. Aquesta és una iniciativa que ha estat possible gràcies a la col·laboració dels agents culturals públics i privats que hi participen.

Es pot trobar gratuïtament a les oficines comarcals de turisme de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell; a les oficines municipals de turisme de l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Agramunt, Bellpuig, Tàrrega, Vallbona de les Monges, Valls, Verdú i Vilagrassa. Als punts d’informació turística d’Alcover i Nulles. I també als establiments turístics com als museus i espais visitables que hi participen, als allotjaments, cellers, entre altres.