L’enfonsament de la teulada en un immoble situat al carrer Castell del municipi va provocar ahir un fort ensurt als veïns de la zona. Els danys causats han dut a l’Ajuntament a tallar la via afectada com a mesura de prevenció. 

L’edifici, que és en part propietat de l’Ajuntament i en part propietat privada, es troba en mal estat des de fa temps, el que ha generat que les bigues del sostre s’enfondressin deixant un forat a la teulada.

ÀUDIO: L’Alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, parla del que ha causat la caiguda del sostre

Els talls al carrer del Castell seran vigents fins a nou avís

L’accés amb vehicle pel veïnat del carrer de les Parres s’haurà de fer des del carrer de Sant Miquel i l’accés de vianants es farà des del carrer de Sant Miquel i el carrer de l’Abadia. L’accés amb vehicle al carrer del Castell es farà des del parc del Castell i l’accés per als vianants es farà des del carrer dels Ametllers i des del parc del Castell. De la mateixa manera, no es podrà accedir caminant al tram del carrer Calvari entre el carrer Capuig i el carrer de les Parres.

Les obres es troben actualment en una fase de valoració dels danys i les afectacions a la via es mantindran vigents fins a pròxim avis a l’espera de solucionar els problemes estructurals de l’immoble.

ÀUDIO: Josep Maria Vidal explica quina durada tindran els talls als carrers afectats