El Centre de Lectura de Reus amplia les dates per visitar l’exposició ‘Arts i Valors de Palau Ferré’, dedicada al pintor cubista montblanquí i que havia d’haver finalitzat aquest mes d’octubre. La bona acollida de públic i l’interès que ha generat la mostra fa que les dates per visitar-la s’allarguin fins al proper 27 de novembre.

Degut a les dificultats de moviment i desplaçaments que comporta la situació actual aquest allargament de les dades es converteixen en una oportunitat per poder visitar aquesta exposició dedicada al pintor montblanquí en el centenari del seu naixement i els 20 anys de la seva mort.

L’exposició i els seus quadres

Quin vincle va tenir Palau Ferré amb el Centre de Lectura de Reus? Quines col·laboracions va fer el pintor cubista amb diverses ONG i entitats socials? Aquestes són algunes de les preguntes que es formulen en una exposició on poden trobar-se reproduccions de gran format, de més de 3 metres d’alçada, dels cartells que Palau Ferré va il·lustrar per donar impuls a projectes i campanyes d’associacions diverses.

En aquest mateix context, i en motiu del seu centenari, durant el mes d’octubre es va reeditar el llibre ‘El pintor que cremava els seus quadres’ i són diversos els museus que han començat a exposar pintures de Palau Ferré, com el Museu Comarcal de la Conca de Barberà, el Museu d’Història de Girona, el Museu d’Art Contemporani de Vilafamés o el Museu de Reus