En un any on la cultura s’ha vist obliga a adaptar-se a les circumstàncies, durant el mes d’octubre es va poder gaudir de la Fira de la Cervesa artesana del municipi en un format ben diferent: Els elaboradors locals oferien durant els caps de setmana els seus productes juntament amb dues cerveses artesanes i un got de vindre per un preu de 10 euros.

La proposta, molt allunyada del format tradicional d’aquesta festa, s’ha conclòs amb la venda de 400 degustacions per part dels locals participants. Pel que fa a l’any anterior, amb la celebració d’una edició tradicional, es van superar les 1.000 unitats de gots venuts.

També cal destacar la proposta cultural associada aquest any, amb una programació cultural en la qual s’han programat 3 concerts en directe adaptats a les mesures actuals, però malgrat tot el darrer concert va quedar ajornat per les restriccions de la Covid-19. Tot i això es va poder celebrar un concert itinerant a càrrec de Dixhtree i un altre al Teatre del Casal amb el grup Bóssalo.

Des de l’organització s’ha recalcat la importància de mantenir la Fira de la Cervesa en una situació com l’actual, permeten als elaboradors, productors i ciutadans poder mantenir la participació en aquest esdeveniment, a més de participar en una acció més de dinamització comercial conjunta per donar valor als productes del territori.