Vet aquí un cap de setmana de Tots Sants ben diferent. Per primer cop durant molt de temps hem fet la castanyada acompanyada, en el millor dels casos, de persones diferents.

Fins ara aquesta, la de la castanyada, era una festa que se celebrava amb els amics, amb la colla. Aquest any, no ha estat així, en el millor dels casos ho hem pogut celebrar amb la família i no tota només amb els components de la bombolla familiar, aquest terme que ens hem tret de la mànega gràcies al coi de Covid 19.

Fins i tot els més grans, per damunt dels 65, no recordem haver passat la vigília de Tots Sants menjant castanyes i panellets acompanyats de la família.

No és que la família no ens caigui bé però, hi ha festes familiars i d’altres que no ho són.

Esperem que l’any vinent puguem recuperar la tradició.

Afortunadament hi ha coses que malgrat la maleïda pandèmia, han seguit igual, una d’elles és aquest programa, que llevat d’uns mesos i segurament per manca d’experiència no ens va acompanyar divendres i dissabtes.

Avui a l’Ara i sempre hem cregut que us podrien agradar músiques de: Primal Fair, Maria Daines, Celtas Cortos, Loreena Mckennitt, Rossi Thomas, The White Buffalo.

Fins divendres vinent.