Els cementiris han viscut un dia de Tots Sants amb menys afluència de públic que altres anys, una jornada atípica marcada per la pandèmia, que ha portat moltes persones a avançar la seva visita al llarg de la setmana, tal com es recomanava per evitar aglomeracions.

A l’Espluga de Francolí, aquest matí, al cementiri hi havia una escena diferent de la que és habitual en aquestes dates, ja que estaven mig buits. Els pocs visitants que s’acostaven a recordar els seus difunts anaven amb mascareta.

Aquesta imatge contrasta amb la dels dies anteriors, quan s’ha registrat un augment de les visites per part dels que buscaven recordar als seus familiars o amics però no volien topar-se amb aglomeracions. Així ho ha explicat el treballador municipal de l’Espluga que ha assegurat que la jornada s’ha desenvolupat amb menys persones al cementiri després de l’increment d’afluència dels últims dies.

Cementiri de l’Espluga per Tot Sants del 2020