Després d’aprovar-se les noves restriccions sanitàries imposades pel Govern de la Generalitat, entre les quals se suspèn qualsevol activitat cultural, el consistori de l’Espluga de Francolí s’ha vist obligat a ajornar el tercer i últim concert que s’havia programat dins dels actes de la Fira de la Cervesa 2020.

Aquest any la Fira de la Cervesa s’havia reorganitzat per poder-se realitzar durant tot el mes d’octubre mantenint les mesures de seguretat i celebrant tres concerts en petit format per respectar les restriccions vigents. Ara, i amb l’aprovació de l’últim paquet de mesures de la Generalitat, el concert amb Mood s’ha hagut de suspendre i ajornar sense data concreta.

Aquest acte, que s’havia de celebrar al Teatre del Casal, ja havia patit modificacions amb l’aprovació del toc de queda avançant dues hores el concert amb la intenció que comences a les 8:30 de la tarda i acabés abans de les 10 de la nit.

Altres afectacions a l’Espluga de Francolí

Són diversos els actes que han quedat suspesos i les instal·lacions tancades al municipi a causa de les noves mesurares aprovades per la Generalitat. És el cas de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola, que només oferirà servei de préstec i retorn de llibres, prohibint les consultes presencials.

També queden tancades fins a nou avis la visita a les Coves de l’Espluga, la Fassina Balanyà i la Ruta Templera i Hospitalera. Pel que fa a l’Oficina de Turisme seguirà oberta al públic. A més, les instal·lacions esportives municipals es tancaran fins a nou avís.

Altres serveis que es mantenen són: El Mercat setmanal en la seva ubicació habitual, el cementiri municipal i els parcs infantils, que seguiran oberts en l’horari establert. També l’Ajuntament seguirà oferint atenció al públic de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia. Finalment, l’Escola Municipal de Música estudia opcions per poder adaptar les seves activitats.