El Club Atlètic Montblanc organitza, per cinquè any, la Cursa de la Dona, que enguany serà virtual a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Enguany la cursa recaptarà fons pel Gran Recapte d’Aliments, que tindrà lloc els dies 20 i 21 de novembre.

La cursa virtual de la dona de Montblanc 2020 serà una cursa on totes i tots els participants puguin realitzar la prova en qualsevol moment i en qualsevol lloc, però sempre, de manera segura i respectant les restriccions establertes pel Govern. Tindrà lloc el diumenge 22 de novembre de 2020 de 12 a 12 de la nit.

La inscripció es pot fer a través de www.atleticmontblanc.cat en l’enllaç d’inscripcions. Hi ha dues modalitats possibles d’inscripcions. Per una part la inscripció que dóna dret a rebre la samarreta i el dorsal de la cursa. En aquest cas el preu de la inscripció és d’un mínim de 5 euros. Tots els beneficis de les inscripcions es destinaran a la campanya del gran recapte d’aliments a causa de la situació d’excepcionalitat per la Covid-19, i que tindrà lloc durant els dies 20 i 21 d’octubre (www.granrecapte.com)

Les inscripcions per aquesta modalitat es podran fer fins al 15 de novembre a les 12 de la nit o en arribar als 200 participants. El dia 19 de novembre es traurà el llistat definitiu de participants i de dorsals.

L’altra modalitat d’inscripció és la del dorsal 0 per tots aquells/aquelles que desitgin fer una donació per la causa solidària del gran recapte d’aliments sense fer cap activitat i sense rebre la samarreta i el dorsal de la cursa. En aquest cas es pot fer qualsevol donació, sense mínim i tota la recaptació del dorsal 0 anirà íntegrament a la causa solidària i es podran fer fins al dia 22 de novembre.