El municipi de Les Piles ja ha obert les inscripcions pels paradistes per l’edició d’enguany del Mercat de Santa Llúcia que s’ha d’organitzar el proper diumenge 13 de desembre. Tot i la situació d’incertesa actual, des de l’organització defenen que es vol continuar apostant per la cultura i fent activitats locals.

En el cas de les restriccions sanitàries vigents d’aquí a dos mesos ho permetin, el 13 de desembre se celebrarà l’onzena edició del Mercat de Santa Llúcia al municipi de Les Piles. També s’aprofitarà la jornada per recaptar fons per la Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid-19, amb la realització d’una activitat dedicada a aquesta finalitat.

Per inscriure’s al mercat com a paradista, cal enviar un email a turismelespiles@lespiles.cat, o descarregar-se la fitxa d’inscripció a la web de l’Ajuntament de les Piles.