Els diferents grups de jugadors de l’Hoquei Casal l’Espluga i l’UE Espluga s’han vist obligats a reorganitzar-se per tal de poder seguir realitzant els entrenaments respectant el nou toc de queda imposat pel Govern i que no permet a la ciutadania ser fora de casa passades les 10 de la nit sense un motiu justificat.

En el cas de l’Hoquei Casal de l’Espluga ha estat necessari modificar els horaris de tots els entrenaments i escurçar-los. La majoria d’equips han perdut 30 minuts d’entrenament i els grups que entrenaven a la nit, com és el cas de la segona catalana o els sèniors, han hagut de reduir notablement els entrenaments, a 45 minuts, per tal de finalitzar abans de les 10 de la nit.

El president de l’Hoquei Casal de l’Espluga, Jordi Creus, assegura que molts dels jugadors se senten desmotivats amb les noves restriccions, ja que també han quedat suspeses totes les competicions, i part fonamental dels entrenaments és jugar per competir, el que genera una falta de motivació en l’equip.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal de l’Espluga, Jordi Creus, explica com s’han vist modificats els entrenaments

L’UE l’Espluga també s’ha vist obligada a fer canvis en els seus horaris per poder mantenir tots els entrenaments previstos. Entre els equips afectats es troben el primer equip i l’equip de veterans. Per poder mantenir aquests entrenaments ha estat necessari reduir els horaris i avançar els entrenaments, que en el cas del primer equip han passat a ser de 7 a 8:30 de la tarda, un fet negatiu, tal com destaca el president de la UE l’Espluga, Jordi Bota, ja que molts jugadors no poden adaptar el nou horari amb les seves feines.

Des de l’entitat també han destacat que els jugadors es troben desmotivats per la falta de competicions, ja que ells mateixos es paguen seva pròpia muta i actualment no es poden reprendre els partits oficials. Aquest fet i el canvi d’horaris ha fet que molts jugadors no assistissin als últims entrenaments, arribant a ser 5 persones durant una de les últimes sessions.