El Servei d’Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI de la comarca, un servei derivat del Consell Comarcal, ha organitzat el taller ‘Sexualitat i diversitat afectiva i de gènere LGBTI’ per l’alumnat de 3r d’ESO de tota comarca. D’aquesta manera s’estan duent a terme aquests tallers a l’INS Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí, l’INS Martí l’Humà i el Col·legi Mare de Déu de la Serra a Montblanc i l’INS Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt.

L’objectiu d’aquest taller és conscienciar a l’alumnat perquè desenvolupi relacions personals, socials i sexuals basades en la igualtat de gènere. Els tallers van a càrrec de l’entitat H2O, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual (GLBT) del Camp de Tarragona.

Fins al moment els tallers ja s’han realitzat a tres dels quatre centres programats, l’última de les xerrades serà a l’INS Joan Segura de Santa Coloma de Queralt el proper 17 de novembre. Pel que fa a l’Espluga de Francolí els alumnes de 3r d’ESO van rebre a l’entitat H2O el passat 19 d’octubre.