L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha denunciat l’incivisme d’alguns veïns després de trobar-se en reiterades ocasions bosses de brossa fora dels contenidors, tirats pels camins del municipi i inclús a l’interior de les papereres municipals.

Des del consistori s’ha fet una crida a mantenir l’orde i fer ús del nou servei Porta a Porta que es va instaurar el passat 19 d’octubre i que ja fa uns deu dies que és vigent. Per això recorden que els actes incívics poder ser sancionats per l’ordenança municipal de Convivència Ciutadana.

Entre els desperfectes denunciats hi consten el llançament de les bosses de brossa fora dels cubells del Porta a Porta, brossa a l’interior de les papereres municipals, residus al voltant dels contenidors de vidre, brossa al voltant dels contenidors de l’àrea d’emergències i també llençada pels carrers, camins i parcel·les de la vila.

També s’ha demanat que aquelles persones que tinguin incidències en aquest servei ho poden notificar a l’app Civiwaste o contactant amb el Consell Comarcal al telèfon 977865600 o al mail info@sitagradaviureaquirecicla.cat.