L’Ajuntament de Montblanc ha decidit suspendre el Carnaval, previst pel mes de febrer de 2021. La decisió s’ha pres tenint en compte criteris sanitaris davant l’actual situació de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, que no és bona.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Montblanc ha pres aquesta decisió, en primer lloc, per la dificultat d’evitar que hi hagi aglomeracions durant el desenvolupament de la rua i, en segon lloc, per la impossibilitat de les colles participants de poder reunir-se per preparar el Carnaval, ja que no complirien les normatives sanitàries establertes. Recordem que no es poden fer trobades de més de sis persones i, durant les properes setmanes, tampoc es podrà sortir de casa entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

Per contra, les regidories de cultura, festes i joventut estan treballant per realitzar actes i esdeveniments adaptats a les circumstàncies actuals, seguint en tot moment les indicacions de PROCICAT i les recomanacions del Departament de Cultura.