El passat divendres 23 d’octubre l’organització de Som Terra de Safrà anunciaven que se suspenien quasi tots els actes presencials que hi havia organitzat per aquest 31 d’octubre. Amb la intenció de mantenir l’esperit de la festa se celebraran únicament dos actes de manera presencial, la resta seran online.

Des de l’organització asseguren que ha estat una decisió difícil que s’ha hagut de prendre a conseqüència del nou estat d’alarma que no permet la realització dels actes més importants i característics de la festa, com són el mercat Safrà, els tallers de cuina, els espectacles infantils, el vermut musical, entre molts d’altres.

Però amb la intenció de mantenir l’ànima de la festa, es duran a terme dues activitats especials més després que el passat cap de setmana és celebres l’esbrinat de safrà. Aquest dissabte 31 d’octubre és dura a terme la collida de safrà i es podrà visitar l’Exposició ‘Macedònia de Safrà’, de Toni Rius i Ariadna Goberna, pels aparadors de molts establiments de la vila.

En cas de millorar la situació actual en els pròxims mesos, des de l’organització de Som Terra de Safrà no descarten poder recuperar algunes de les activitats que s’havien de realitzar aquest cap de setmana.