El Consell Comarcal de la Conca de Barberà concedeix la Distinció d’Honor de la Conca de Barberà. Aquest any ha anat destinada a les persones, professionals, entitats i col·lectius que lluiten contra la Covid-19 des de l’inici de la pandèmia.

L’acte s’ha dut a terme de manera senzilla i restringida amb consellers, alcaldes i representants de la distinció. S’ha descobert la placa commemorativa al Pati Central del Palau Alenyà de Montblanc, seu del Consell.

Laura Ruiz de Porras, directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc, i el president, Magí Trullols, han descobert la placa de manera conjunta. El president ha volgut donar les gràcies per l’assistència i ”la feina feta i la que seguiran fent durant el que queda d’any i l’any que ve”.

La directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc ha assegurat que estem empitjorant, ja que hi ha d’un a sis casos per dia al cap de Montblanc. Una tendència negativa que fa augmentar encara més el risc de rebrot a la comarca.

La placa ha estat situada al Pati Central del Palau Alenyà de Montblanc