L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha programat un cicle de tallers amb el nom ‘Ocupa’t’ amb l’objectiu d’ajudar als joves a trobar feina. Les sessions treballaran diversos aspectes per descobrir els interessos personals, millorar les estratègies de recerca de feina, així com superar una entrevista de feina amb èxit.

La primera parada del cicle ‘Ocupa’t’ serà a Santa Coloma de Queralt entre el 27 d’octubre i el 17 de novembre. Són quatre tallers amb temàtiques diferents i els joves es poden inscriure al taller que els generi més interès.

Les diverses sessions tindran lloc en les dates següents de 16 1 18h al castell de Santa Coloma:

  • 27 d’octubre: ‘SE EL QUE VULL? EM CONEC PROU?’
  • 3 de novembre: ‘FEM EL CURRÍCULUM?’
  • 10 de novembre: ‘CONNECTA’T PER TROBAR FEINA’
  • 17 de novembre: ‘POSA’T A PROVA! PROCESSOS DE SELECCIÓ’

Per participar en les sessions es requereix una inscripció prèvia, ja que hi ha aforament limitat. El formulari d’inscripció es podrà trobar a les xarxes socials de l’Oficina Jove i també als canals municipals.

El cicle ‘Ocupa’t’ s’estrena a Santa Coloma de Queralt però s’està treballant per fer-lo arribar a altres municipis de la Conca de Barberà. Es tracta d’un projecte de l’Oficina Jove realitzat en el marc del programa de la Referent d’Ocupació Juvenil de la Conca de Barberà.