La Fundació Santa Maria de Siurana ofereix, de forma conjunta amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, un nou curs de monitor de lleure que es podrà dur a terme a Montblanc a partir del 28 de novembre.

Es tracta d’un programa de formació, adreçat a aquelles persones que estan interessades a formar-se en el camp del lleure educatiu. Un cop superat tot el procés acadèmic s’obté el Diploma i Carnet de Monitor d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

És necessari tenir, com a mínim, 18 anys fets quan s’inicia el curs i tenir interès per adquirir una formació bàsica sobre l’educació en el lleure o que estiguin  treballant o col·laborant en colònies, centres, escoles, institucions o programes educatius juvenils i que vulguin obtenir la titulació corresponent.

El curs serà presencial i tindrà un cost de 240 euros per persona. L’horari serà de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 de la tarda a 8 del vespre. El curs s’inicia el 28 de novembre i finalitza el 30 de desembre. Totes les persones interessades es poden inscriure en aquest enllaç fins al 20 de novembre, sempre que quedin places disponibles.