El passat 22 d’octubre de 2020 es va realitzar un acte d’homenatge a les víctimes de la riuada. Es va realitzar de manera íntima i a porta tancada, degut a la situació de pandèmia que es viu actualment. A l’acte hi van participar tots els regidors de l’Espluga, a excepció de Francesc Sánchez que ha excusat l’assistència per motius laborals. També hi eren presents el col·lectiu Riuada Solidària i els músics Sara Hernández i Sergi Esparza que van interpretar dues peces en record de les víctimes.

Finalment hi van assistir els familiars de Josep M. Sánchez, el veí de l’Espluga de Francolí que va perdre la vida durant la riuada i s’ha excusat l’assistència del cònsol de Bèlgica a Barcelona, en representació de la família del desaparegut de nacionalitat belga i també la família del pradenc Jaume García.