El pròxim dissabte 24 d’octubre el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet realitzarà una nova edició dels tallers de Sarga per elaborar un cistell viking, un estri que es construeix teixint seguint una tècnica ben diferent de la sarga catalana i que era molt utilitzat al nord d’Europa, d’aquí el seu nom.

El taller el realitzarà la mestra cistellera Anna Sínia i es durà a terme el dissabte 24 d’octubre de 10 a 14 hores i de 15 a 18 hores. Pel que fa al preu serà de 40 euros per persona i inclou  tot el material necessari per a elaborar el cistell i una entrada al Museu del Vidre amb accés a la demostració en directe i a la col·lecció del Museu.

Les places són limitades i l’activitat es durà a terme en grups reduïts. El taller es realitza seguint totes les mesures de seguretat i és imprescindible la utilització de mascareta. Les persones interessades a participar en aquest taller poden formalitzar la seva inscripció prèvia al telèfon 615 593 671.