Imatge: Ajuntament de Rocafort de Qurelat

El Govern ha aprovat una inversió de 55.655.000 euros per a la construcció, ampliació i adequació de diversos centres educatius en quatre municipis. Aquesta inversió serà per a la subscripció de convenis de col·laboració del Departament d’Educació amb els ajuntaments de Rocafort de Queralt, Caldes de Montbui, Santa Oliva i Barcelona.

El conveni entre Educació i el consistori de Rocafort de Queralt tindrà un import de 685.000 euros d’aportació del Departament per a l’execució de les obres de nova construcció de l’Escola Sant Roc d’aquesta població. La vigència del conveni és fins el 2022.

Actualment l’escola de la ZER Conca de Barberà de Rocafort de Queralt està instal·lada en barracons. Des del consistori celebren aquesta bona notícia per tots els rocafortins. Aquest any l’escola rural de Rocafort està acollint una dotzena de nens i nenes.