Imatge: Ferran Civit

Abans de començar l’inici del nou sistema de recollida de residus del porta a porta a l’Espluga de Francolí els contenidors del municipi presenten una imatge poc habitual i més que desagradable.

Bosses de brossa per totes bandes abans que comenci la recollida de residus porta a porta aquesta nit. Si bé és cert que els contenidors s’aniran traient durant aquesta setmana de forma gradual, les últimes imatges dels contenidors a l’Espluga són de desbordats.

Tots aquests punts negres d’abocament de bosses de deixalles que s’han detectat a la població s’aniran reduint pel reforç del servei de neteja viària durant la setmana, tal com va explicar Mireia Bonastre, tècnica de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en l’especial programa “El porta a porta a la Conca de Barberà”.

Unes imatges que no solament s’han vist a l’Espluga sinó que també a Montblanc en què durant l’última setmana els operaris van retirar bosses llançades al costat de contenidors del vidre o de roba així com també de papereres.

1 COMENTARI

  1. La imatge és podia fer mesos abans, tenim els carrers bruts i els contenidors plens fa temps ja, no crec que el problema sigui al moment de intentar fer el porta a porta. No cal confondre al poble

  2. No crec que sigui pel fet del porta a porta… abans de saber que fariem aquest canvi( que hem sembla genial) ja hi han estat aixi els contenidors i tots els carrers del poble mes bruts que mai.. nomes fa falta pasejarti per ells, es una pena!