El diumenge 11 d’aoctubre va venir de convidat al nostre programa, el Pep Baluja. El Pep, que ja està jubilat, dedica més de la meitat del seu temps a viatjar pel món amb la seva companya la Mercè.

Va venir a explicar-nos el viatge que va fer just abans del confinament, va arribar a l’aeroport de Barcelona el 12 de març i el 13 ens confinaven.

En aquesta ocasió va anar a Cap Verd, un arxipèlag que compta amb 10 illes, de les quals 9 estan habitades. Aquestes illes es troben just a 600 km de la costa del Senegal. El viatge va durar 4 setmanes i van visitar 3 d’aquestes illes.

Cap Verd és un dels llocs escollits per les tortugues Careta per anar a pondre els ous, i per tant, els capverdians estan molt acostumats a conviure-hi. Una de les coses que més va destacar el nostre convidat, va ser la qualitat de vida que tenen els habitants de Cap Verd (hem de pensar que estem parlant de l’Àfrica).