Aquest any l’Oficina Jove de la Conca de Barberà compleix 10 anys de la seva creació. Per això l’oficina ha preparat algunes activitats per celebrar-ho. La primera de les propostes es va celebrar tot just durant la desescalada del confinament, quan durant unes hores i per youtube es va retransmetre les sessions de música per dj’s de la comarca.

Una altra de les activitats, que havia quedat sense data, era la presentació de l’exposició itinerant ’10 anys, 10 imatges’. Un recull fotogràfic on es mostren els anys d’activitats i serveis. Aquest últim trimestre de l’any i a la recta final de la celebració, es vol portar l’exposició en alguns equipaments que visiten el públic juvenil de la nostra comarca, biblioteques i punts d’informació.

A partir del dia 13 i fins al 28 d’octubre es podrà visitar a Montblanc, a la Biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles. A continuació l’exposició se situarà a l’Espluga de Francolí a l’edifici de l’Antic Hospital. I més endavant està previst que es pugui exposar a Santa Coloma de Queralt. Finalment l’exposició es podrà veure al pati del Palau Alenyà de Montblanc, seu de l’Oficina Jove de la Conca.