El consistori espluguí ha denunciat dos actes de vandalisme en els últims dies que se sumen a una sèrie de destrosses anteriors al municipi. La regidoria de Ciutadania, Aida Morgades, assegura que són diversos els objectes malmesos que s’han trobat les últimes jornades.

Dos dels actes denunciats pel consistori són diverses destrosses que afecten el pavelló municipal, amb trencament de portes, aparells de fixatge electrònic i ús indegut d’extintors i també aquesta setmana es van trobar fetes malbé dues papereres que s’havien instal·lat a la Font Major recentment, ja que havien estat malmeses per la riuada.

Des de la regidoria de Ciutadania han demanat respecte pels espais i mobiliari comú i han animat a la població a denunciar aquest tipus d’actes incívic. A més, de cara a l’any vinent s’espera l’aprovació d’una alarma i diverses càmeres per augmentar la vigilància al Pavelló Municipal.