Durant aquesta setmana s’estan duent a terme diverses actuacions al voltant de la Font Baixa de l’Espluga de Francolí. La més destacada és la reposició d’una de les columnes de les 17 fonts que s’havia emportat la riuada. La peça es va dur a restaurar per poder mantenir la pedra original.

Actualment ja s’està recol·locant la columna, juntament amb el capitell, també afectat i s’estan repassant totes les juntes de la font per evitar el naixement de vegetació al mur.

ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals, Xavier Rosell, explica quines són les actuacions realitzades

A la zona s’estan realitzant altres actuacions com la recuperació de la barana del carrer Ametllers i d’un tros de barana situada a l’accés a peu cap al castell. Aquestes actuacions i la de la font quedaran finalitzades aquesta setmana. També se sumaran, a curt termini, la col·locació de la barana de la rotonda de l’avinguda Catalunya i una part de la il·luminació de la via.