L’Associació d’Hostaleria de La Conca de Barberà i la Cooperativa Fet a La Conca han presentat una nova iniciativa anomenada Jornades Sabors de La Conca de Tardor per donar visibilitat a quatre productes de proximitat: Els bolets, la tòfona, el safrà i les castanyes. Amb aquests ingredients els restaurants participants de la comarca oferiran menús d’entre 20 i 40 euros maridats amb quatre vins de la cooperativa.

Aquesta iniciativa també engloba alguns allotjaments de la Conca de Barberà que oferiran preus exclusius per allotjar-se el cap de setmana i poder gaudir d’aquesta oferta.

ÀUDIO: Josep Ramon Guiu, membre de l’Associació d’Hostaleria, destaca l’oferta de les Jornades Sabors de la Conca

Aquesta col·laboració conjunta entre l’Associació d’Hostaleria de La Conca de Barberà i la Cooperativa Fet a La Conca permet donar visibilitat als productes de la zona i els vins de proximitat. Els establiments participants en aquesta iniciativa són més d’una seixantena i han volgut destacar que en un moment com l’actual els establiments estan totalment adaptats i preparats per oferir les Jornades amb les mesures de seguretat vigents.