El nombre de centres educatius, tant escoles com instituts, amb classes confinades augmenta després la setmana anterior és sàpigues que l’escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí comptava amb un grup confinat. Ara, l’Institut Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt i l’Escola les Muralles de Montblanc també han confirmat un grup confinat en cada cas.

En el cas de l’Institut Joan Segura i Valls són 18 les persones afectades, totes elles alumnes del centre, després de detectar-se un positiu en els últims deu dies. Pel que fa a l’Escola les Muralles són 22 alumnes i 2 docents els confinats després que un dels infants del grup bombolla donés positiu. En aquest cas, ja són dos els alumnes amb Covid-19 confirmats per PCR.

Aquests dos nous centres se sumen a l’Escola Martí Poch que ja va detectar un positiu recentment. Actualment hi ha 11 alumnes i un professor confinat, però ja no es detecta cap positiu en el centre. En tots tres casos només s’han confinat els grups afectats i les classes continuen amb normalitat.