L’equip de 2a catalana del CF Montblanc ha estrenat samarreta per començar la temporada. Enguany la campanya ‘Respira Montblanc’ a l’àrea de turisme del consistori patrocina l’equipació. Es va presentar aquest dissabte abans del partit dels montblanquins contra el Bonavista.

El president de l’entitat, Antonio González, ha destacat que la idea va sorgir en veure un altre equip de segona catalana que duia com a patrocini el turisme del seu municipi. Fruit de la crisi, l’equip montblanquí va perdre el patrocini de Mahle, pel que es va decidir fer un gir i apostar pel turisme del municipi.

ÀUDIO: El president de l’entitat, Antonio González, parla sobre com va sorgir la idea de la nova samarreta del CF Montblanc

La samarreta del primer equip llueix el logotip del projecte ‘Respira Montblanc’ que es va estrenar ara fa unes setmanes.