L’Espluga FM Ràdio oferirà aquest diumenge a la una del migdia un programa especial dedicat a resoldre dubtes al voltant de la posada en marxa del nou sistema de recollida selectiva porta a porta. L’espai oferirà a l’audiència l’oportunitat de traslladar les seves preguntes i les respondrà durant el programa la tècnica de Medi Ambient del Consell Comarcal, Mireia Bonastre.

La proposta de l’Espluga Audiovisual, amb col·laboració amb el Consell Comarcal, té la voluntat de facilitar a la ciutadania l’adaptació al nou sistema. En seran protagonistes les qüestions sobre el porta a porta o el reciclatge que es podran fer arribar fins al divendres a través de notes de veu de WhatsApp a 699 839 599 i mitjançant de les xarxes socials de l’EFMR, @esplugafmradio a Facebook, Twitter i Instagram.


Envia les teves preguntes al 699 839 588 i a @esplugafmradio a Facebook, Twitter i Instagram


El programa es podrà escoltar a través del 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT “EFMR – Conca de Barberà”. També, com és habitual, a la carta al web de l’emissora.