L’Oficina Jove de la Conca de Barberà, en col·laboració amb la resta d’oficines de la demarcació de Tarragona i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, organitza una xerrada informativa virtual aquest dimecres, dia 14 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, sobre els estudis a l’estranger. La xerrada serà a càrrec de les tècniques de l’entitat Obre’t Ebre.

Els temes que es tractaran seran quines opcions tenim en funció de les diferents etapes educatives (ESO, batxillerat, cicles formatius, universitat), quines vies hi ha per anar a estudiar a l’estranger, què s’ha de fer i tenir abans de marxar, etc. També hi haurà un espai per poder interactuar i fer preguntes.

La xerrada es portarà a terme a través de la plataforma Instagram Live i caldrà connectar-se a l’adreça d’Instagram dels serveis de Joventut de la demarcació de Tarragona: @serveis_joventut_dt. Cal contactar amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà per confirmar la participació a través del telèfon 977 86 12 32 o del correu electrònic joventut@concadebarbera.cat.