L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà (ACCB) ha fet visible a la Xarxa la còpia reprogràfica digital de 734 cartells d’entre 1989 i 1999 que formen part de la Col·lecció de cartells de l’arxiu. Amb aquests, ja són 1.119 les unitats documentals d’aquesta col·lecció que són accessibles a Internet. De fet, es poden consultar els cartells i les seves fitxes descriptives.

Aquesta col·lecció actualment està formada per més de 3.900 unitats, el que fa que gairebé la meitat de la col·lació estigui digitalitzada i disponible a Internet. Aquests tipus de documentació, eminentment visual, és útil per a la recerca històrica, ja que ajuda a descriure els actes i activitats més rellevants de la comarca en un període en concret. 

La tasca de digitalització de documents és molt important per diversos motius: en primer lloc, per evitar la manipulació de l’original i en conseqüència, per vetllar per la seva preservació; i en segon lloc, cal destacar que amb aquesta operació es facilitarà enormement l’accés i la difusió del patrimoni documental. 

La digitalització d’aquestes produccions impreses l’ha efectuat l’empresa Artyplan, amb el finançament de l’Arxiu Comarcal. Per consultar-los cal anar al cercador de fons i documents de l”Arxiu en Línia’, al que es pot accedir a través del web de l’Arxiu Comarcal.