La Biblioteca Municipal Mossèn Ramon Muntanyola ha reprès recentment el club de lectura juvenil i el club infantil, arribat a la seva quarta i segona edició respectivament. Una aposta que ha mantingut l’èxit d’anys anteriors amb 12 nens i nenes al club juvenil i 6 nens i nenes al club infantil.

Per dur a terme aquesta activitat els participants han d’utilitzar la mascareta de forma obligatòria i la biblioteca acull els grups, ja que l’aforament màxim de l’espai és de 15 persones.

Des que van néixer ambdós clubs, s’han llegit un total de 32 títols, un per mes. A més a més, a cada nena i nen se’ls proporciona una llibreta on hi van elaborant una fitxa per cada llibre llegit amb fotos de la portada, de l’autor/a, de l’il·lustrador/a, així com algun tret característic d’aquest i la puntuació que cada lector li ha atorgat al llibre, entre altres informacions.

Les sessions dels dos clubs de lectura estan guiades per la bibliotecària Nuri Estadella i la mestra voluntària Dolors Foguet. La resposta per part dels nens i nenes, en el primer dia dels clubs,  ha estat molt positiva i entusiasta tot i la situació actual i les restriccions sanitàries.