Aquesta setmana l’ANC Conca de Barberà va donar a Càritas i a la Comunitat de Sant Egidi de Tarragona les més de 1.500 sabates que es van recollir per poder realitzar un acte simbòlic a la plaça de Sant Francesc de Montblanc durant la celebració de l’11 de setembre.

Cal recordar que l’ANC de la comarca va emprendre una iniciativa, setmanes abans de la celebració de l’11 de setembre, per demanar a tots aquells que volguessin participar que donessin les seves sabates a diversos punts de recollida que s’havien situat per tota la Conca.

Les sabates van ser col·locades durant la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de Sant Francesc de Montblanc com a acte representatiu de totes aquelles persones que no podien assistir presencialment degut a l’actual situació de pandèmia. Finalment aquestes sabates han estat donades a persones amb menys recursos econòmics.

https://twitter.com/ANC_Conca/status/1313453586920230914