El cicle de cinema Gaudí torna a Montblanc la propera setmana amb la projecció de sis produccions catalanes. Com a novetat, el cicle estrena enguany espai, i passa del cinema montblanquí al cineclub del Museu Comarcal de la Conca.

El cicle, que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català, busca portar arreu produccions catalanes que de vegades no es veuen a cinemes de poblacions més petites. 

La presentació s’ha fet aquest dimarts al Museu Comarcal de la Conca amb la participació d’Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, que impulsa aquest cicle. A la presentació hi han coincidit Paco Poch, que forma part del cineclub de Montblanc i Edmon Roch, productor que aquests dies roda a Montblanc la pel·lícula ‘Las leyes de la frontera’. Tots dos són productors i membres de la junta de l’acadèmia del cinema. A més, presentaran les seves pel·lícules a Montblanc en el marc del cicle Gaudí. Fer-ho en el marc del cincleclub permetrà també comentar les pel·lícules que s’hi projectin. 

ÀUDIO: La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, parla de la importància del cinema en el moment actual

A Montblanc es projectaran sis pel·lícules, entre el 13 d’octubre i el 18 de desembre. L’estrena serà el proper dimecres amb el film ‘El meu germà persegueix dinosaures’Ja es poden comprar les entrades que tindran un cost de 4 euros i mig. El dia 14 es projectarà Adú, pel·lícula produïda per Edmon Roch, que a més participarà de la presentació. Paco Poch presentarà el documental dedicat a Plensa el dia 16 d’octubre.